Mopede Keeway - scutere si biciclete electrice

Mopede Keeway - scutere si biciclete electrice

Mopede Keeway - scutere si biciclete electrice

Expert Online

ISTORIC

S.C. Universal Auto Moto SRL s-a infiintat in anul 2001, la Brasov.

Asociatii fondatori avand experienta in industria si vanzarea autovehiculelor si tractoarelor au intuit ca in urmatorii ani, segmentul modern pe doua roti va lua o mare dezoltare si in Romania.

Am importat si comercializat motorete Hero Majestic din India, apoi Ramsey din Turcia, iar din 2007, mopedele si motocicletele KEEWAY in 2 si 4 timpi, care s-au bucurat de mult success timp de 10 ani, perioada in care am vandut cateva mii de produse si am acoperit cu succes si partea de piese de schimb.

Din 2017-2018 s-a introdus ca obligatorie Norma de poluare Euro 4 si la vehiculele pe doua roti.

Astfel modelele clasice in 2 timpi au disparut si tot ce este nou la benzina trebuie sa fie Euro 4.

Aliniindu-ne la tendintele si cererea pietei europene si nationale privind tractiunea electrica, in urma cu 5 ani am incheiat un contract cu firma GUEWER INTL a caror biciclete si scutere electrice se bucura deja de succes pe multe pietele central si vest europene.

Incepand din 2016 firma noastra comercializeaza deasemenea biciclete si scutere electrice marca ZTECH, firma cu sediul in Ungaria, Polonia si Romania, cu foarte bune rezultate.

Ca urmare a trecerii la Euro 4 - in prezent piata se confrunta cu 2 aspecte: lipsa de produse si un pret ridicat ca si lipsa de credit accesibil, ceeeace face ca cerererea sa se indrepte mult catre marcile international de renume.

Pentru a veni in intampinarea cumparatorilor tineri si a proaspetilor absolventi ai scolilor de soferi avem la marca SENKE o campanile promotionala pentru modelul LEOPARD SK 125 NAKED SPORT, motocicleta de foarte buna calitate si aspect modern si mai ieftin cu cca. 20 % decat concurenta.

La capitolul Noutati - puteti gasi Oferta noastra completa pentru aceasta promotie si va invitam sa o studiati si sa va cumparati cate o motocicleta SENKE 125 LEOPARD - in special tinerilor care sunt la Prima Motocicleta si pentru care este mai greu sa plateasca pe loc preturile actuale mai ridicate.

Va asteptam cu placere sa va servim cu produse de calitate!
Director: Damsescu Ion - Universal Auto-Moto Brasov

Reprezentante:


Date Contact:

 • Persoana: Damsescu Ion
 • Mobil:
  0724.10.30.79
  ;
  0752.234.954;
 • Persoana: Narciza Marian
 • Mobil:
  0721.21.51.32
  ;
 • Telefon: 0268.424.114
 • Fax: 0268.424.114
 • E-mail:
  contact@keewayromania.ro
  keeway_romania@yahoo.es

Home :: Despre noi :: Oferte :: Contact

Copyright © All right reserved. Designed by Stelea Web Studio & Powered by Expert Online