Mopede Keeway - scutere si biciclete electrice

Mopede Keeway - scutere si biciclete electrice

Mopede Keeway - scutere si biciclete electrice

Expert Online

ISTORIC

S.C. Universal Auto Moto SRL s-a infiintat in anul 2001, la Brasov.

Asociatii fondatori avand experienta in industria si vanzarea autovehiculelor si tractoarelor au intuit ca in urmatorii ani, segmentul pe doua roti va lua o mare dezoltare in Romaina.

Initial s-au importat si comercializat motorete Hero Majestic din India, apoi Ramsey din Turcia, iar in momentul intrarii in Uniunea Europeana, in 2007, din vasta oferta de scutere s-a ales marca Qianjang Keeway- unul dintre primii 5 fabricanti mondiali de motociclete si scutere cu o productie anuala de peste 1.500.00 bucati si avand cca. 1400 de salariati.

Mopedele KEEWAY 50 cmc. -2T- sunt proiectate în Italia si Germania , testate si omologate pentru Uniunea Europeana de catre TÜVNORD GERMANIA.

Datorita calitatii si aspectului deosebit, aceste mopede detin recunoasterea UE pentru motoarele in 2 timpi- alaturi de marci de prestigiu precum Piaggio, Kymco, etc.

Ulterior  am introdus in oferta noastra ,tot la clasa de 50 cmc , 2T- prestigioasa marca Benelli - Italia / modele Pepe , Pepe lx si Quattro nove .

In ultimii 5 ani - S.C. UNIVERSAL AUTO MOTO SRL a importat si a vandut in ROMANIA - in partea centrala si de vest a tarii - printr-o retea de dealeri calificati, care au asigurat un excelent service post-vanzare (in garantie si post-garantie)- peste 4.000 buc. scutere din clasa 50 cc-2T.

Aliniindu-ne cu tendintele  si cererea pietei europene si nationale privind tractiunea electrica , in urma cu 3 ani am incheiat un contract cu firma GUEWER INTL  a caror biciclete si scutere electrice  se bucura deja de succes pe pietele central si vest europene            

Incepand din 2016  firma noastra comercializeaza deasemenea biciclete si scutere electrice marca ZTECH

Reprezentante:


Date Contact:

 • Persoana: Damsescu Ion
 • Mobil:
  0724.10.30.79
  ;
  0752.234.954;
 • Telefon: 0268.424.114
 • Fax: 0268.424.114
 • E-mail:
  contact@keewayromania.ro
  keeway_romania@yahoo.es

Home :: Despre noi :: Oferte :: Contact

Copyright © All right reserved. Designed by Stelea Web Studio & Powered by Expert Online