Mopede Keeway - scutere si biciclete electrice

Mopede Keeway - scutere si biciclete electrice

Mopede Keeway - scutere si biciclete electrice

Expert Online

ISTORIC

S.C. Universal Auto Moto SRL s-a infiintat in anul 2001, la Brasov.

Asociatii fondatori avand experienta in industria si vanzarea autovehiculelor si tractoarelor au intuit ca in urmatorii ani, segmentul pe doua roti modern va lua o mare dezoltare si in Romania.

Am importat si comercializate motorete Hero Majestic din India, apoi Ramsey din Turcia, iar din 2007, mopedele si motocicletele KEEWAYMOTOR, proiectate in prezent la Benelli Pesaro - Italia, si testate si omologate pentru Uniunea Europeana.

Datorita calitatii si aspectului deosebit, mopedele KEEWAY in 2 timpi s-au bucurat de mult success in ultimii 10 ani, perioada in care am vandut cateva mii de produse.

Din 2017 s-a introdus insa ca obligatorie Norma Euro 4 si la 2 vehiculele pe roti. Astfel modelele clasice in 2 timpi au disparut. Ca urmare in prezent tot ce aducem si distribuim este EURO 4 atat la KEEWAY cat si la alte marci pe benzina.

Aliniindu-ne la tendintele si cererea pietei europene si nationale privind tractiunea electrica, in urma cu 5 ani am incheiat un contract cu firma GUEWER INTL a caror biciclete si scutere electrice se bucura deja de succes pe pietele central si vest europene.

Incepand din 2016 firma noastra comercializeaza deasemenea biciclete si scutere electrice marca ZTECH, firma din Ungaria, Polonia si Romania, cu foarte bune rezultate.

Ca urmare a trecerii la Euro 4 - in prezent piata se confrunta cu 2 aspecte: lipsa de produse si un pret ridicat ca si cu o lipsa de credit accesibil.

Astfel la marca SENKE desfasuram anul acesta o actiune promotionala pentru modelul LEOPARD SK 125 NAKED SPORT - facilitand achizitionarea lui la un pret redus cu cca. 20% - si anume prin plata in rate anticipate, care sa insoteasca fabricatia, livrarea si importul in Romania.

Acest model a carui pret standard este de 9.890 lei il promovam .

La capitolul Noutati - puteti gasi Oferta noastra completa pentru aceasta promotie si va invitam sa o studiati si sa va cumparati cate o motocicleta SENKE 125 LEOPARD - in special tinerilor care sunt la Prima Motocicleta si pentru care este mai greu sa plateasca pe loc preturile actuale ridicate.

Va asteptam cu placere si cu produse de calitate!

Director: Damsescu Ion - Universal Auto-Moto Brasov

Reprezentante:


Date Contact:

 • Persoana: Damsescu Ion
 • Mobil:
  0724.10.30.79
  ;
  0752.234.954;
 • Telefon: 0268.424.114
 • Fax: 0268.424.114
 • E-mail:
  contact@keewayromania.ro
  keeway_romania@yahoo.es

Home :: Despre noi :: Oferte :: Contact

Copyright © All right reserved. Designed by Stelea Web Studio & Powered by Expert Online